Nieuw "ZondagmorgenPeddel".

Meld je aan en Peddel mee op de zondagmorgen vanaf KBT in Zenderen.

zie agenda  >>>

Kanovaardigheden

Op 25 mrt a.s. worden er weer kanovaardigheidstrainingen in het Hengelose Twentebad verzorgd.

zie agenda  >>>

 

Tochten

Kanoleu’t organiseert zeker een tocht per maand voor haar leden. Dit kunnen tochten zijn op groot-, vlak-, stromend- of wildwater. Veiligheid staat bij deze tochten altijd voorop. Elke tocht heeft een organisator en ervaren begeleiding. De deelnemers worden geacht te zorgen voor hun eigen uitrusting, eten en drinken. De organisator beantwoord vragen van deelnemers en helpt bij het regelen van de uitrusting als deze niet voor handen is. 

Als buitensporters zijn we bij Kanoleut begaan met het milieu. Wij gaan netjes om met onze omgeving en laten geen rommel achter. Ook gaan we bewust om met vervoer. Zo mogelijk zullen onze leden carpoolen en voorkomen we rijkilometers door efficiënte logistiek tijdens tochten.

Tochten op initiatief van leden worden zeer op prijs gesteld. Deze dienen wel ruim vooraf bij het bestuur aangemeld te worden, zodat deze in de agenda kunnen worden opgenomen en de juiste begeleiding kanworden geregeld. Het Bestuur is niet aansprakelijk voor tochten die niet in de Kanoleu’t agenda zijn opgenomen!